Η υπηρεσία αυτή, που παρέχεται από την επιστημονική ομάδα του www.askisi.eu, περιλαμβάνει τον προγραμματισμό τόσο της άσκησης όσο και της διατροφής σας. Επικοινωνήστε με τους personal trainers και τη διαιτολόγοδιατροφολόγο του askisi.eu από τον υπολογιστή σας, και ακολουθήστε ένα εξατομικευμένο και επιστημονικό πρόγραμμα που θα σας οδηγήσει στο στόχο σας. Η ειδικοί θα αναλάβουν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής σας και να βελτιώσουν τη σωματική σας εμφάνιση, συνδυάζοντας ιδανικά την άσκηση με τη διατροφή σας, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα.

 

 

Υπηρεσίες:

• Ρύθμιση βάρους και διατροφικής συμπεριφοράς
• Μείωση του σωματικού λίπους
• Ενδυνάμωση και σύσφιξη
• Αύξηση της μυϊκής μάζας
• Βελτίωση της στάσης του σώματος
• Προπονητικός και διαιτολογικός σχεδιασμός αθλητών
• Διαιτολογική υποστήριξη και άσκηση στην εγκυμοσύνη
• Διαιτολογική υποστήριξη και άσκηση σε συγκεκριμένες παθήσεις (υπέρταση, διαβήτης, καρδιαγγειακά, υψηλή χοληστερίνη κ.α.)

 

Βήματα

1ο Βήμα: Επικοινωνήστε μαζί μας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Συμπληρώστε και στείλτε μας τη φόρμα που θα σας δοθεί (η φόρμα περιλαμβάνει ένα σύντομο ερωτηματολόγιο που θα πρέπει να συμπληρώσετε και κάποιες οδηγίες για τα επιπλέον στοιχεία που θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ημέρα της συνεδρίας π.χ. εξετάσεις αίματος, φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνετε κτλ.).

 

2ο Βήμα: Κατάθεση μέσω χρεωστικής κάρτας ή PayPal. Η αξία της υπηρεσίας είναι στα 25 ευρώ (με ΦΠΑ).

 

3ο Βήμα: Προγραμματισμός των συνεδριών με τον personal trainer και τη διαιτολόγο - διατροφολόγο που πραγματοποιούνται μέσω Skype (ημερομηνία και ώρα).

 

4ο Βήμα: Σας αποστέλλουμε ένα ολοκληρωμένο μηνιαίο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής, βασισμένο στους στόχους και στις ανάγκες σας. Το πρόγραμμα άσκησης το ακολουθείτε στο σπίτι ή στο χώρο όπου γυμνάζεστε.

 

5ο Βήμα: Σας εξηγούμε τον τρόπο που θα ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας και προγραμματίζουμε τις επόμενες συνεδρίες με τον personal trainer και τη διαιτολόγο - διατροφολόγο.

Share