Έφτασε η μεγάλη στιγμή των διακοπών!! Για πολλούς από εσάς όμως σίγουρα έφτασε και ο μεγάλος φόβος για το πώς θα μεταβληθεί το νούμερο της ζυγαριάς στη διάρκεια των διακοπών σας.. Προσοχή λοιπόν στα τρία παρακάτω σημεία!

Read more

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα δούμε τα αποτελέσματα από μία πρόσφατη μετα- ανάλυση [1] του 2015. Η μετα- ανάλυση είναι η μελέτη και η αξιολόγηση ερευνητικών μελετών που έχουν γίνει στο παρελθόν για κάποιο συγκεκριμένο θέμα, ώστε να οδηγήσουν σε ένα συνολικό συμπέρασμα.

Read more

ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Οι αθλητές πρέπει να καταναλώνουν επαρκή ποσότητα ενέργειας κατά τη διάρκεια των προπονητικών περιόδων για τη διατήρηση του σωματικού τους βάρους, της υγείας και για μεγιστοποίηση των αποτελέσματα της προπόνησης. Χαμηλή πρόσληψη ενέργειας μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της μυϊκής μάζας, δυσλειτουργία στην έμμηνο ρύση, απώλειας στην πυκνότητα των οστών, αυξημένο κίνδυνο κόπωσης, τραυματισμό, ασθένειες και μια πιο παρατεταμένη διαδικασία ανάκαμψης.

Read more

Πολλοί από εσάς κατά καιρούς επιθυμείτε να χάσετε βάρος και ξεκινάτε δίαιτα..

Read more

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα βρεθούμε μπροστά σε πολλούς διατροφικούς πειρασμούς.. μέσα στους οποίους ανήκουν φυσικά και τα γλυκά! Πως θα καταφέρουμε λοιπόν να μην ξεφύγουμε αλλά να τα καταναλώσουμε με μέτρο;

Read more