Όταν το Fitness γίνεται χόμπυ

Στα 35 της μπήκε για πρώτη φορά στο γυμναστήριο, χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία στην άσκηση. Η εικόνα της ήταν μια αγύμναστη κοπέλα κανονικού βάρους, με σχετικά μικρό μυϊκό σύστημα.

 

Σήμερα 3 χρόνια μετά, η Ιωάννα έχει βελτιώσει εντυπωσιακά την εικόνα της. Το μυϊκό της σύστημα έχει αναπτυχθεί, το % λίπους της έχει μειωθεί στο 22%, ενώ παράλληλα έχει εκτοξεύσει την απόδοση και τους χρόνους της σε προγράμματα Cross Training.

 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα σταθώ στις προπονητικές μεθόδους που ακολουθήσαμε. Υπάρχει μια σημαντικότερη παράμετρος από την προπονητική μου, που οδήγησε στο αποτέλεσμα.

Η Ιωάννα προσέγγισε το fitness ως χόμπυ.

 

Η άσκηση, η ποιοτικότερη διατροφή και η γνώση για το σώμα έγινε μέρος της καθημερινότητάς της. Cross training, βάρη, τρέξιμο, περπάτημα, ενίοτε yoga ή pilates.

 

Το χόμπυ της την οδήγησε σε εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς να είναι αυτοσκοπός της η βελτίωση της εικόνας.

 

Βλέπουμε ανθρώπους που η σωματική τους εικόνα έχει ακραία σκαμπανεβασματα. Μεγάλες αυξομειώσεις βάρους. Εντυπωσιακά body transformations που μετά από λίγο επιστρέφουν στην προηγούμενη κατάσταση.

 

Θα πόνταρα ότι η Ιωάννα θα έχει παρόμοια ή και καλύτερη εικόνα σε 10 χρόνια από σήμερα. Τ

 

ο ωραίο σώμα μπορεί να έχει διάρκεια μόνο όταν το fitness γίνεται χόμπυ. Σε διαφορετική περίπτωση έχει ημερομηνία λήξης.

Add Your Comment